Wie ben ik

Communicatie is mijn passie

Communicatie is mijn passie. In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in alle facetten van het communicatievak en mij ontwikkeld tot een allround, daadkrachtige senior communicatieadviseur met een hands-on-mentaliteit en een vlotte pen. Ik ben een expert op verschillende vlakken van het communicatievak, waaronder overheidscommunicatie, projectcommunicatie, online communicatie en (web)redactie. Mijn hart ligt bij het onderwerp (digitale) veiligheid en cybersecurity en privacy specifiek. Naar mijn idee staat cybersecurity en privacy nog in de kinderschoenen, zeker als het gaat om bewustwording van de risico’s. Met mijn kennis en ruime ervaring als (senior) communicatieadviseur op dit onderwerp draag ik hier aan bij.

De laatste jaren heb ik gewerkt op verschillende niveaus voor verschillende organisaties binnen de overheidssector met name op het onderwerp (informatie)veiligheid en informatievoorziening/ICT. Hierdoor heb ik een neus voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. Ik heb veel ervaring met het opstellen van strategische communicatieplannen alsook de pragmatische invulling en uitvoering ervan. Tevens heb ik ruime ervaring met het schrijven van persberichten en het onderhouden van perscontacten en heb ik gewerkt voor projecten waar ook de publiek-private samenwerking een belangrijke rol speelde.

Als persoon sta ik stevig in mijn schoenen en ga ik resultaatgericht en probleemoplossend te werk. Ik weet complexe materie inhoudelijk snel eigen te maken. Tot slot ben ik flexibel ingesteld, kan ik prima zelfstandig werken en ben ik een echte teamplayer

Neem contact op

Website door BlueBird Media